Autopakket
  • Autopakket

Autopakket

Vanaf € 25,00
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Vrijblijvende offerte

Beschrijving

Autopakket: Onderweg in Stijl

Onderweg zijn was nog nooit zo persoonlijk en stijlvol met onze op maat gemaakte auto-accessoire pakketten. Of het nu een zonnescherm is voor die zonnige dagen of een geurhanger met jouw unieke aroma, elk product is een statement van jouw merk. Met je bedrijfslogo prominent aanwezig op elk item, zullen je klanten en medewerkers met trots jouw merk tonen waar ze ook gaan.

En het beste? Elk pakket is volledig naar wens en budget aan te passen. Met opties beschikbaar vanaf slechts €25, bieden we de perfecte manier om jouw merk onder de aandacht te brengen op de weg. Rij in stijl en maak een blijvende indruk met ons autopakket!

 

Prijsinformatie

Specificaties

Inhoud Automand - Startkabels - Vriesdeken - Paraplu - Parkeerkaart - Drinkbeker - Ijskrabber - Zichtbaarheid jasje
Bedrukkingsinformatie Laat jouw merkidentiteit doorschijnen met onze maatwerk bedrukkingsopties. De meeste items in ons autopakket kunnen worden voorzien van een hoogwaardige bedrukking die bestand is tegen de elementen. Of je nu kiest voor een subtiel logo op de hoek van een zonnescherm of een prominent ontwerp op een autosticker, wij garanderen een duurzame en scherpe afdruk. Dankzij geavanceerde druktechnieken blijft jouw logo lang zichtbaar, zelfs bij frequent gebruik.

Gerelateerde producten

Resultaten 1 t/m 4 van de 5

Laatst bekeken producten

    Geen resultaten gevonden.
Resultaten 1 t/m 4 van de 1432