Bbq kerstpakket
  • Bbq kerstpakket

Bbq kerstpakket

Vanaf € 35,00
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Vrijblijvende offerte

Beschrijving

Vier de Feestdagen met ons BBQ-Pakket

Of je nu de feestdagen thuis viert, in intieme kring of met een grotere groep vrienden en familie, gezamenlijk koken versterkt de feestvreugde. Maak van deze momenten een culinair festijn met ons BBQ-pakket.

Duik in een rijke selectie van vers vlees en/of vis, aangevuld met heerlijke kruiden en sauzen om elke hap te perfectioneren. En terwijl de vlammen dansen en de geuren je verleiden, kun je nippen van de bijgeleverde drankjes. Uiteraard voorzien we je ook van de essentiële BBQ-gereedschappen, zodat je als een ware chef te werk kunt gaan.

Wij kunnen niet in jouw portemonnee kijken, dus beschouw dit pakket als een voorbeeld. De kracht van ons aanbod zit in de flexibiliteit: alle producten kun je naar eigen wens en budget samenstellen. Wil je de ervaring verder verrijken? Personaliseer je pakket met diverse accessoires en maak het geheel op maat.

Laat de feestdagen maar beginnen!

 

Prijsinformatie

Specificaties

Inhoud Barbeque - Barbeque gereedschap - Handschoenen - Plank - Bier - Bierglas - Kruiden - Sauzen - Stokbrood
Bedrukkingsinformatie Geef uw BBQ-pakket een uniek en persoonlijk karakter met onze diverse maatwerkopties. De serveerplank en glazen kunnen elegant gegraveerd worden, perfect voor een subtiel logo of een speciale boodschap. Daarnaast bieden we de keuze om de handschoenen te voorzien van een borduring of bedrukking, wat bijdraagt aan een professionele en tegelijkertijd gepersonaliseerde uitstraling. Elk detail verhoogt de beleving en versterkt de connectie met uw merk of boodschap.

Gerelateerde producten

Resultaten 1 t/m 4 van de 11

Laatst bekeken producten

    Geen resultaten gevonden.
Resultaten 1 t/m 4 van de 1291