Bier en wijnpakket
  • Bier en wijnpakket

Bier en wijnpakket

Vanaf € 35,00
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Vrijblijvende offerte

Beschrijving

Proost op het Beste van Beide Werelden!

Ontdek een wereld van smaak met ons samengestelde bier- en wijnpakket. Dit pakket biedt een zorgvuldige selectie van zowel verfijnde wijnen als ambachtelijke bieren, wat het perfect maakt voor de echte fijnproever.

Laat je verleiden door een rijke rosé, een volle rode wijn, een frisse witte, of zelfs een sprankelende prosecco of champagne. Elk glas wijn vertelt een verhaal van traditie en vakmanschap. Daarnaast biedt het pakket een reeks speciaalbieren, elk met hun eigen unieke karakter, klaar om de harten van bierliefhebbers sneller te laten kloppen.

Serveer de drankjes in onze prachtige glazen, te graveren met uw logo voor die persoonlijke touch. En natuurlijk mogen de essentiële accessoires niet ontbreken, zoals onze luxe opener voor de bieren en een stijlvolle wijnkoeler voor de wijnen. Maak het geheel af met wat heerlijke snacks, zoals krokante nootjes en smaakvolle chips.

Beginnend vanaf slechts €35, kunt u dit luxe pakket volledig naar wens en budget aanpassen. Van de keuze van de drankjes tot de gegraveerde details, wij zorgen ervoor dat het perfect aansluit bij uw voorkeuren.

Prijsinformatie

Specificaties

Inhoud Verschillende speciaal bieren - Rode wijn - Witte wijn - Rosé - Prosecco - Champagne - Koeler - Opener - Chips - Noten -
Bedrukkingsinformatie Zet uw persoonlijke stempel op dit luxe pakket! Onze prachtige glazen, zowel voor bier als wijn, zijn perfect voor een elegante gravering van uw logo of boodschap. Daarnaast kan de stijlvolle wijnkoeler gegraveerd worden, zodat uw merk of bericht duidelijk in beeld blijft tijdens het serveren. Met deze gepersonaliseerde details wordt uw geschenk niet enkel een genot voor de smaakpapillen, maar ook een blijvende herinnering voor de ontvanger.

Gerelateerde producten

Resultaten 1 t/m 4 van de 11

Laatst bekeken producten

    Geen resultaten gevonden.
Resultaten 1 t/m 4 van de 1325