Bierpakket
  • Bierpakket

Bierpakket

Vanaf € 35,00
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Vrijblijvende offerte

Beschrijving

Proost op Pure Ambacht!

Betreed de wereld van brouwkunst met ons zorgvuldig samengestelde bierpakket. Of je nu houdt van de rijke smaken van speciaalbieren, de vertrouwde tonen van klassieke pilsners, of beide; dit pakket brengt het beste van de bierwereld naar je toe. Elk flesje vertelt een verhaal van vakmanschap en passie. Om de beleving compleet te maken, serveren we deze bieren in een fraai glas waarop uw logo schittert. En met onze luxe opener, eveneens voorzien van uw merk, opent u elk biertje in stijl. Natuurlijk mogen de lekkere snacks niet ontbreken; krokante nootjes en smaakvolle chips vormen de perfecte begeleiding voor elk slokje.

Beginnend vanaf slechts €35, kunt u het pakket volledig naar wens en budget aanpassen. Elk detail, van de bierkeuze tot de gegraveerde boodschap, is persoonlijk te maken, zodat het perfect aansluit bij uw voorkeuren.

Prijsinformatie

Specificaties

Inhoud Verschillende special bieren - Bierglazen - Koeler - Chips - Noten- Bier opener
Bedrukkingsinformatie Zowel het glas als de luxe opener kunnen voorzien worden van een unieke gravering of bedrukking. Dit maakt elk item niet alleen functioneel, maar ook een blijvende herinnering aan een bijzonder moment.

Gerelateerde producten

Resultaten 1 t/m 4 van de 11

Laatst bekeken producten

    Geen resultaten gevonden.
Resultaten 1 t/m 4 van de 1325