Luxe vispakket
  • Luxe vispakket

Luxe vispakket

Vanaf € 35,00
Selecteer uw keuzes voor de prijsopgave.
Vrijblijvende offerte

Beschrijving

Het Ultieme Vis & Champagne Pakket

Duik diep in een zee van luxe met ons op maat gemaakte vis- en champagnepakket. Proef de verfijning van de zee, met vis die op zijn meest verse moment wordt verpakt, precies op de dag dat jij het uitdeelt. Deze hoogwaardige zeevruchten, met hun delicate smaken, worden prachtig uitgestald rond een prestigieuze fles echte Champagne.

Maar de ervaring stopt niet bij de tong. De fles Champagne, symbool van festiviteiten en mijlpalen, rust in een stijlvolle RVS champagnekoeler. Proosten wordt nog specialer met twee elegante glazen, zorgvuldig gegraveerd met een naam, een speciale boodschap of het logo van je bedrijf.

Dit luxe pakket is verkrijgbaar vanaf €35 en kan volledig naar jouw wensen en voorkeuren worden samengesteld. Geef een geschenk dat stijl, smaak en persoonlijke touch combineert, en maak van elke gelegenheid een gedenkwaardig moment.

Prijsinformatie

Specificaties

Inhoud Palingfiltet - Zalmfilet - Makreelfilet - Hollandse garnalen - Wijnkoeler - Champagne - Glazen
Bedrukking informatie Als het moment daar is om te proosten, kun je dat doen met twee prachtige glazen, die voorzien zijn van een fijne gravering - of het nu je naam is, een speciale datum, of het logo van je bedrijf.

Gerelateerde producten

Resultaten 1 t/m 4 van de 11

Laatst bekeken producten

    Geen resultaten gevonden.
Resultaten 1 t/m 4 van de 1291